nya designen :)

Som ni kanske ser så har jag fått en ny design på bloggen :) de var en snäll tjej som hjälpte mig göra den, vilket jag är väldigt glad för :D så ett stort tack till Hanna Ljungberg! för all tid och allt arbete du la ner på mig:) länk till hennes blogg: http://hannaaljungberg.blogg.se


lite av varje

Heej! de va ett tag sedan jag blogga nu för jag har jobbat en del och inte haft tid.
Flingan har också haft lite vilo dagar nu, men idag så red jag ett pass i paddocken, dressyren flyter på väldigt bra nu och jag galopparbetade henne en del och hon svarade väldigt fint på mina hjälper. det blev ganska varmt sen så då gick vi in och hon fick då en skön dusch :) imorgon hade jag tänkt att jag skulle hoppa lite, får se om syrran ska va med också :) var ett tag sedan jag hoppade nu så Flingan kommer nog vara ganska pigg och glad :) vi får hoppas på att vi hinner knäppa några snygga bilder på oss :D
Idag så åkte även min systers lilla B-ponny Ofelia vilket var ganska jobbigt :( fällde en och en annan tår och dagen känndes rätt mulen :/

Flingan

Dagen

idag så red jag ut Flingan lite och hon var helt vild! hahaha hon tyckte det var jätte roligt att titta på tyska turister som var typ i hela skogen och rastade sina hundar. Flingan var väldigt pigg och glad men blev dock lite stark. i morgon blir det nog ett pass i paddocken.
ska försöka hinna tvätta henne med i veckan sen för hon är super skitig nu xD men hon hatar att bli dushad i spolspiltan, hon tycker bara om att simma i sjön ;) så fin som hon är på bilderna är hon när hon är nytvättad :) observera det fina F:et som hon har på baken xD
Tror att jag ska hoppa henne lite till helgen så då får jag ta med kameran ut :)
   
Färgade mitt hår idag me,typ det tråkigaste som finns :/ det gör väldigt ont att bleka det men det är värt besväret. Så nu är jag fin iallafall ;)











Dagens hiss

Dagens hiss går till mountain horse och deras fina ridbyxor med silver brodyr :) tycker dem är jätte fina plus att jag älskar jeansridbyxor,de är så sköna att rida i. De vita är jätte fint gjorda med den silvriga brodyren mot det vita. Ett minus är dock priset,vill man lägga så mycket för ett par ridbyxor som man (jag) iallafall sliter ut väldigt fort!? men det är nog frågan om kvalitet kanske därav priset. men dom får iallafall en solklar HISS av mig :)






Dagens ridpass

Dagens ridpass gick ganska bra, hon var helt okej men måste slipa lite mer på galoppen. Fotade lite så här kommer några bilder :)









Före/efter

Idag så klippte jag Flingans man :)det behövdes för den var väldigt ful xD denna gången så klippte jag ner det vita och lät det svarta vara som en båge över :D se här ser det ut Före/Efter ,vad tycks? ;)





Profilkläder

våran gård fick profilkläder för någon vecka sedan, finns både vanlig tröja och pike :) går att köpa i olika
storlekar. jag tycker dem blev jätte fina :D



 








Hiss

Jag hissar union Jack schabraket för det är så fint, skulle gärna tänka mig att ha ett på Flingan :) dock är det ganska dyrt :/ men annars en klar hiss för detta fina schabrak :D

Dagens planer

idag blir det nog ett dressyrpass med Flingan i paddocken, har börjat rida henne på kandar vilket hon svarar väldigt bra på :) se om jag kan ta lite nya kort eller en film som kanske kommer ut sen :)
vädret är ju inte det bästa men vi bor ju i sverige så vad kan man förvänta sig?!

Odd fellow

Jaha nu har jag då starta min blogg som jag länge har funderat på att göra. Här kommer jag skriva om först och främst min Fjording Odd fellow och mig själv men även om vilken utrustning som jag använder och om mina inköp eller annat som jag tycker är läsvärt :)

Jag heter Anna är är 15 år snart 16 i oktober :) Jag älskar hästar och har två egna, en Fjording och en irländare. Jag har även en hund som heter stella :) jag är ljusblond i håret och har lugg. Jag börjar gymnasiet i höst och ska gå en ekonomi linje på en friskola:) Jag rider nästan varje dag men för det mesta på fjordingen då jag nu börjat bli för stor för min andra ponny :(  menmen livet går vidare för det :)

min fjording heter odd fellow men hon kallas för "Flingan" hon är född 2001 och kommer ifrån Holland men importerades senare Danmark. Där hittade en hästhandlare henne om hon togs då till sverige. Jag hade länge letat fjording men inte hittat rätt. Jag fick sedan syn på det där nätta och fina stoet på en anons på hästnet. jag hade aldrig sett något liknande, hon var precis så som jag hade drömt om att min fjording skulle se ut. 
Vi provred henne en gång och det räckte. Hon travhoppade 90 och var snäll som en hund. I bilen hem så bestämde vi oss att det var henne vi skulle ha. Det har nu gått två år sedan vi fick hem Flingan och vi har båda utvecklats jätte mycket under den tiden :) Flingan älskar allt och alla och hon simmar gärna i sjön men hon ligger också gärna på rygg i boxen och sover bort en hel dag om hon får möjlighet till det xD 
 Jaha då har ni fått en litet humm  om vem jag är och vem min häst är :) 
Hoppas att ni kommer följa min blogg och mitt liv :DOdd Fellow
 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0